Wat kan TC Welgelegen de sponsor bieden?

Wat zijn de sponsormogelijkheden bij TC Welgelegen?

Als u ons als sponsor wilt ondersteunen dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden:

Bij evenementen zoals onze open toernooien in maart en juni en ons jeugdtoernooi in augustus kunt u uw bedrijfsnaam aan het toernooi koppelen. Tijdens het toernooi bieden wij u in goed overleg een podium om uw product zo goed mogelijk te presenteren.

Wij bieden u de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen op ons tenniscomplex.

TC Welgelegen brengt 1 à 2 keer per maand een nieuwsbrief uit. U kunt hierin een banner plaatsen die naast de leden ook andere ontvangers van de nieuwsbrief bereikt.

Het plaatsen van een banner op onze website behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u geen reclamebord of banner plaatsen dan is sponsoring in natura ook mogelijk.

Wilt u meer informatie over de tarieven of combinaties van de genoemde mogelijkheden, neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie.

E-mailen mag ook: sponsorcommissie@tc-welgelegen.nl.